Kundcase: Markanvisning.se

UTVECKLAT I

 HTML, CSS, JavaScript, PHP

UPPDRAG

Plattformsbygge: Markanvisning.se

KUND

Sharing Capabilities AB

Uppdraget

Markanvisning.se är ett initiativ av konsultföretaget Sharing Capabilities. De ville skapa en samlad nationell mötesplats som skulle effektivisera och förenkla matchningen av kommunernas mark med rätt byggaktör genom en digital plattform. Bakom finns även Vinnova tillsammans med Göteborgs Stad och Trelleborgs kommun som möjliggjort Markanvisning.se. För att förverkliga idén tog man hjälp av Björnsson Rusck Technologies.

Kundens ord:

En ära att få jobba med detta smarta team. Ser fram emot nästa steg.

Johan Brisvall

VD, Sharing capabilities

Plattformen (app.markanvisning.se)

Plattformen

Bakom resultatet

User Interface

Ingen läser allt på en hemsida. Ingen. Det är därför viktigt att skapa en struktur som hjälper ögat att hitta den information som är relevant för just dig just nu. För oss är utgångspunkten att med ett bra användargränssnitt behöver användaren inte leta för att hitta. Att skapa en design som får ögat att intuitivt titta där rätt information finns, genom att strukturerat använda sig av detaljer som färgnyanser, skuggor, marginaler och typsnittsgrader.

Vad är en markanvisning?

Den lätta förklaringen är att kommuner har mark och byggaktörer kan bygga. Så när en kommun vill att det ska byggas något, exempelvis ett nytt kvarter lägger man ut en markanvisning som byggaktörer kan skicka in förslag på. Bäst förslag vinner och får bygga.

 

Kontakta oss


hej@bjornssonrusck.se

Adress Sankt Paulsgatan 35a, 11848 Stockholm