BRT Webb Partnership

Partnership för byråer

Många reklam- och marknadsföringsbyråer har kunder som också vill ha webbsidor, men det behovet kan vara svårt att tillfredsställa. Professional Webb Partnership är för de byråer som inte har någon webbproduktion eller vill ta ett steg till och utmärka sig med en spjutspetts-kompetens inom IT och webbutveckling samt få mer tid för kärnverksamheten. Med partnership finns inga fasta avgifter och inga begränsningar. Har ni en vecka stort behov av IT eller webb och en annan vecka inte? Inga problem, vi kan skala upp och ned efter era behov. 

Flexibelt. Prisvärt. Proffesionellt.

Våra lösningar

Webbproduktion

Professionell webbutveckling av Björnsson Rusck. Alltid på era villkor, alltid i framkant, alltid nöjda kunder,

Webbmanagement

Specialister från BRT tar hand om hosting, underhåll och allt annat jobbigt. För att ni ska kunna säga adjö till teknikstrul.

Webbproduktion

Vi kan IT och webb, ni kan era kunder. Webbproduktion by Björnsson Rusck Technologies innebär att ni kan erbjuda professionell webbproduktion till dina kunder och själva bestämma hur involverade ni vill vara i byggandet. 

Professionell webbutveckling

Vi har en webbutveckling som är insatt i de senaste trenderna, systemen och uppdateringarna. Med bred kunskap IT och webblösningar skapar vi webbnärvaro värd att skryta med.

På era villkor

Det är värt att samarbeta om det inte sker på rätt villkor. Vår webbproduktion sker alltid på era villkor. Ni väljer hur involverade ni vill vara. Ni väljer hur mycket ni vill fakturera er kund för jobbet.

Flexibelt och prisvärt

Partnership har inga månadskostnader eller gömda avgifter, bara en professionell tjänst som är flexibel. Ni betalar för den webbproduktion ni använder, inget annat.

Enklare har det aldrig varit

Vinka hejdå till IT-problem och förvirrande system. Att erbjuda professionella webbtjänster har aldrig varit enklare. Nöjda kunder, och en friktionsfri integrering med vår webbmanagement.

Webbmanagement

Webb-
management

Hemsidor precis som allt annat behöver underhåll och mycket annat för att alltid vara lika snygga, snabba och smarta som de var när de byggdes. Med Webbmanagement undviker ni rynkor i pannan och datorer i väggen samt sparar samtidigt pengar. Med vår volym och kunskap kan vi lösa krångel billigt, snabbt och problemfritt. 

Lätt för dig, lätt för din kund

Webbmanagement gör det lätt både för er och eran kund. Ni sparar pengar på samlade kostnader och minskad strul som tar arbetstid. Er kund får snabba uppdateringar och service av experter.

Underhåll

IT kan vara krångligt, vi gör det enkelt. Ni slipper försöka lösa problem som plötsligt uppståt av någon oförklarlig anledning. Underhåll från BRT innebär att det inte uppstår problem.

Hosting

Hosting är det som gör att man kan besöka hemsidan. Med Webbmanagement ingår hosting av en branschledare. Vi hanterar all kontakt med dem och besparar er frustrerande supportärenden.

Uppdateringar

Er kund kanske vill ändra kontaktuppgifter eller lägga till en ny sida. Vi sköter alla uppdateringar till en billig timpenning och erbjuder dessutom rabatt till de som uppdaterar mycket.

Vad är den perfekta lösningen för er?

Oavsett om ni redan har en, tidigare erbjudit eller vill börja erbjuda webbproduktion har vi en löning för er. Anledningarna är många: utmärka sig med ledande webbutveckling, få en billig och flexibel lösning, mer till kärnverksamheten, få ännu ett säljargument eller helt enkelt bara få nöjdare kunder. 

 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Förnamn Efternamn

Position/tittel , firma

Nöjdare kunder är bara början...

Nöjdare kunder är bara början. Stick ut från konkurrensen och attrahera kunder med en lockande helhetslösning som har extra kompetens inom det många kunder efterfrågar mest. Frigör tid från IT krångel och strul till kärnverksamheten och spara samtidigt pengar på en prisvärd lösning. Anlita webbutvecklare utan att anställa, binda upp er eller förväntningar om antal jobb. Dra nytta av vår volym för att spara pengar. 

Missa inte den digitala utvecklingen, var dess vinnare.

Kontakta oss

Adress Sankt Paulsgatan 35a, 11848 Stockholm